Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Garanti Bankası, Gişe Asistanı Alımları Yapacak!

Garanti Bankası, İstanbul'daki Kadıköy, Beşiktaş, Beyoğlu, Şişli, Ümraniye, Kartal, Fatih, Eminönü, Eyüp, Beykoz, Kağıthane, Üsküdar, Sarıyer ve Ataşehir'de bulunan şubeleri için banka personel alımları yapacağını duyurdu.

Türk Lirası ve Yabancı para nakit hareketleri ile birlikte servis içinde yürütülen tüm işlemlerin yasalara, banka politikalarına ve prensiplerine en uygun şekilde eksiksiz ve zamanında yerine getirme, müşterilerin ihtiyaçları yönünde ürün ve hizmet satış işlemlerinin gerçekleştirilmesi görevlerini yapmak üzere Gişe Asistanı Alımları yapacak olan Garanti Bankası, adayların söz konusu lokasyonlarda ikamet ediyor ya da bu lokasyonlarda ikamet edebilecek pozisyonda olmalarını, işe ulaşım problemlerinin olmamasını, işe geç gelme sorunlarının yaşamalarını istemektedir.

Banka iş ilanı başvurusu yapacak adayların en az üniversiteden mezun olmuş olmalarını talep eden banka, satış departmanında tam zamanlı olarak istihdam edeceği adayların aynı zamanda 27 yaşında ya da bu yaştan daha küçük bir yaşta olmalarını istemektedir. 27 ve üzerinde yaşta bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyip, söz konusu iş kapsamında da tecrübe aranmamaktadır.

Erkek adayların askerliklerini yapmış ya da minimum 1 sene tecil ettirmiş olmaları istenmektedir. Çalışırken her zaman güler yüzlü, pozitif, takım çalışmalarında başarılı, insanları ikna etme yetenekleri gelişmiş, insan ilişki ve iletişimleri güçlü, bankacılık sektöründe çalışmaya istekleri olan, bankacılık sektöründe kariyer hedefleyen adayların başvuru yapmasını isteyen banka, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin başvurularını da değerlendirecektir. Başvurular 15 Aralık'ta son olup, bu tarihten sonra banka işe uygun bulduğu adayları davet edecektir.

Garanti Bankası'nın iş ilanına başvuru yapmak için aşağıda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-gise-asistani-istanbul-1923551?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.