Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ?

Bu haber kez okundu.

Erdoğan Bozkurt aday oldu; Hüseyin Kızıldaş'ın uykuları kaçtı

Çekmeköy CHP ilçe kongresine her adayın bir hedefi var. Çekmeköy’de belediye başkanlığını almak, Çekmeköy’de oy oranını arttırmak, Çekmeköy’de sahada tek parti CHP’yi yapmak, Çekmeköy’de CHP gençlik toplanma merkezi olacak gibi bir çok hedeflerin konulduğu ve kıyasıya süren yarışta adaylığını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Erdoğan Bozkurt “Hedefimiz seçimlerde Çekmeköy belediyesini kazanmak” diyerek çalışmalarını sürdürüyor.

HEDEFİ OLMAYAN TEK BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN KIZILDAŞ

Çekmeköy CHP’de her adayın bir hedefinin olduğu şu günlerde iddialı bir çalışmasının olmadığını ifade eden CHP’ye gönül vermiş partililer Hüseyin Kızıldaş’a “Hedefin ne sayın başkan” diyerek başkanın çalışmalarını sorguluyor.

ÇEKMEKÖY CHP; HÜSEYİN KIZILDAŞ’A DAHA NE YAPSIN ?

Her bir şeye aday olan başkan olarak toplumda adı anılan Çekmeköy CHP ilçe başkanı Hüseyin Kızıldaş; Çekmeköy belediyesinde meclis grup başkan vekilliği yaptı, Çekmeköy CHP ilçe başkanlığı yaptı, Çekmeköy belediye meclis üyeliği yaptı yani kısa ve öz Çekmeköy CHP’nin her kademesinde görev aldı. Çekmeköy’de CHP aynı CHP değişen hiç bir şey yok diyen bir çok partili Çekmeköy CHP’nin bir an önce kan değişimine gitmesi gerektiğini ifade ediyorlar..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.