Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Engelsiz Okul İçin Geri Sayım Başladı

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde engelliler okulu yapımı için başlattığı çalışmalar hız kazandı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Ekim ayında belediye tarafından bakanlığa devredilen arsada 16 derslikli bina yapımı için hayırsever iş adamı ile birlikte hareket edeceklerini belirtti. Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen protokol imza töreninde Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, ONBO Eğitim ve Kültür Vakfı’nın temsilcileri imza attı. İmzalanan protokole Merkez Mahallesi 148. Ada 15/16 sayılı parseldeki mülkiyeti Çekmeköy Belediyesi’ne ait olan 3 bin 280 m’lik alanda engelli çocukların eğitim alabileceği 16 derslikli okul yapılacak. ONBO Eğitim ve Kültür Vakfı’nın yapım masraflarını üstlenerek bağışçı olduğu okulun Perihan-Osman Nuri Boyacıoğlu adıyla hizmet vermesi planlanıyor. 

Çekmeköy Belediye

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyOkul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.