Öne Çıkanlar çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Ekşioğlu Beşyıldız 1. Etap Evleri "Yaza Merhaba" dedi

Çekmeköy'de Ekşioğlu Beşyıldız 1. Etap Evleri'nde "Yaza Merhaba Partisi"nde katılımcılar unutulmaz bir gece yaşadı.

Güzel havaların katkısı ile havuz başında düzenlenen programda bir araya gelen site sakinleri oldukça eğlendi. 

Programda canlı müzik ve birbirinden güzel ikramların yer aldığı partide, katılım oldukça yoğundu.

Ekşioğlu Beşyıldız 1. Etap Evleri Yönetim Kurulu üyeleri tarafından organize edilen program, katılımcılar tarafından tam not aldı. 

Ekşioğlu Beşyıldız 1. Etap Evleri Yönetim Kurulu Üyeleri yaptığı açıklamada, " Baharın bitişiyle gelenekselleştirdiğimiz "Yaza Merhaba" partisinde site sakinlerimizle bir araya gelmek mutluluk verici. Bu tarz programlar sayesinde site sakinlerimizin birbirleriyle tanışması ve kaynaşması için oldukça güzel bir etkinlik. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bu tarz organizasyonlar sayesinde İstanbul'un yoğunluğundan, işlerimizin yorgunluklarından bir nebze olsun kurtulup kafamızı dağıtmak güzel oluyor. Davetlilerimizin dolu dolu eğlendiklerini görmek bizleri çok memnun ediyor. Bir araya gelmemize vesile olan, programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.