Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Ekolojik Çocuklar

Pandemi dönemiyle birlikte eğitim-öğretim uzaktan yapılmaya devam ederken, öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve daha etkili bir öğretim ortamı sağlamak için öğretmenler çalışmalarına ara vermiyor.Öğrencilerin motivasyonunu yüksek tutmak isteyen Çekmeköy Reşadiye Altan Yazıcı İlkokulu öğretmenlerinden Çiğdem Özdemir ve Ayşe Aktan E-Twinning projesi kapsamında çevrimiçi etkinlikler yapmaya devam ediyor.

"Ekolojik Çocuklar" adlı E-Twinning Projesi için Çekmeköy Reşadiye Altan Yazıcı İlkokulu başta olmak üzere Sancaktepe Osmangazi İlkokulu, 60.Yıl Sarıgazi İlkokulu, Şakir Demir İlkokulu, Şehit Hakkı Doğan Ortaokulu’ndan da öğretmenler ve öğrenciler bir araya geldi.

Çekmeköy Reşadiye Altan Yazıcı İlkokulu Proje Öğretmeni Ayşe Aktan, " Şubat ayında başlamış olduğumuz projemizde  “Doğaya Dokunuş”, Akrostiş Şiir Yazma”,”Digital Oyunlar Oynama”,”Patchwork” (ortak ürün), “Atık Malzemelerden Kostüm Tasarlama ve Moda dergisi”,“KarmaTakımlar Oluşturma”,”Proje Sonu Sergisi” gibi pek çok etkinlik gerçekleştirdik. ”Atma Getir” kampanyasıyla biriktirdiğimiz plastik kapakları TOFD’a, atık yağları ve pilleri Çekmeköy Belediyesi’ne teslim ettik. Teorik eğitim yerine yaparak yaşayarak öğrenmeyi hedefleyen projemiz öğrencilerimizde ve velilerimizde büyük bir heyecan yaratarak eğlenceli etkinlikler yapılmasına vesile olmuştur. Öğrencilerimiz başka okullardaki arkadaşları ile gerek bireysel gerek grup olarak ortak çalışmalar yaparak proje içerisinde sürekli aktif olarak başarılı bir şekilde çalışmışlardır. Hepsi birer doğa elçisi olmuşlardır. Projemiz boyunca yapılacak olan etkinliklerle çevre ve geri dönüşüm konusunda öğrencilerimizde ve velilerimizde farkındalık oluşturduk. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, bizleri destekleyen herkese çok teşekkür ederiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.