Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

DP Çekmeköy Adayından çılgın proje ; Vatandaşın kirasını Sipahi ödeyecek

 “ Kiracıya hayat ev sahibi rahat” ismini verdiği proje dışında tüm projelerini başkanlığı döneminde yapacağına dair notere taahhütte de bulunan Sipahi, “Başkanlığımız döneminde mutlu bir Çekmeköy yaratacağız. Kiracı ay sonunda kirayı düşünmeyecek. Ev sahibi içinde bu bir rahatlık olacak. İnsanlara hem kira yardımında bulunurken ev hanımlarına da evlerinde çocuklarına bakarken iş imkanı sağlayacağız”  dedi.

Notere taahhütte bulundu

Vaat ettiği projelerini seçildikten sonra  yapacağına dair notere taahhütte de bulunan Sipahi, “Başkanlığımız döneminde mutlu bir Çekmeköy yaratacağız. Kiracı ay sonunda kirayı düşünmeyecek. Ev sahibi içinde bu bir rahatlık olacak. Vatandaşın nefes almasını sağlayacağız. Belediyenin yıllık 280 milyon TL bütçesinden yapacağım 3 milyon TL'lik kira yardımı bizleri batırmaz. Bu bütçe zaten Çekmeköy halkına ait” diye konuştu.

Hem kira yardımı yapacak, hem evde iş imkanı sağlayacak

İnsanlara kira yardımında bulunurken ev hanımlarına da evlerinde iş imkanı sağlayacaklarını da belirten Sipahi, ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız. Ev hanımları bu sayede ev bütçesine katkıda bulunacak. Evlerine; bocuk, gıda ve giyim gibi ürünler bırakıp işlemelerini isteyeceğiz. Karşılığında da ev hanımları para kazanacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.