Öne Çıkanlar koku araç badana Otomobil ekmek

Bu haber kez okundu.

Dinamik Pano'dan Afrika'ya bir damla umut

Milyonlarca mağdur ve mazlum insanın su sıkıntısı çektiği Afrika'da hayati önem taşıyan su kuyularının sayısına bir yenisi daha eklendi.  Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Afrika'da su kuyusu açılmasını sağlayan Dinamik Pano,yaptıkları örnek davranışla herkesin takdirini kazanıyor. 


Dinamik Pano Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Göç,  bölgede açılan su kuyusu ile önemli bir ihtayacın giderildiğini belirterek; " Afrika'da başta çocuklar olmak üzere tüm kıta halkı için elzem olan su sorununa Dinamik Ailesi olarak bir damla umut olmak için çıktığımız bu yolda ilk hayalimizi gerçekleştirdik. Günümüz dünyasının gerçeklerinden biri olan kuraklık ve beraberinde getirdiği su kıtlığı işleri daha zor hale getiriyor. Ne yazık ki bizim kadar şanslı olamayan ve suya ulaşmak için binbir eziyet içerisinde mücadele veren bu kardeşlerimize bir damla umut olmak istedik ve DİNAMİK AİLESİ olarak Afrika'da su kuyusu açılmasını sağladık. Sırada yapılacak çok şey var. İkinci su kuyumuz da önümüzdeki ay içinde açılacak. Türk Bayrağını bu topraklarda gururla dalgalandıracağız " dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.