Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çekmeköy'de Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çekmeköy'de yaptığı konuşmadan satır başları şu şekilde:

Burası tertemiz havasıyla, ormanlarıyla, bahçeleriyle tabiat harikası bir yer. Bundan 25 yıl öncesinin Çekmeköy'ünü hatırlıyorum, hizmet götürülmüyordu. Şu anda 5 milyon 300 bin haneye doğal gaz veriyoruz. Ümraniye'deki çöp deposunun patladığını hatırlayın, belediye başkanı CHP'liydi, 39 vatandaşımız rahmetli oldu. Bunlar utanmadan sıkılmadan yine karşımıza geliyorlar; CHP, HDP maalesef bunlarla hareket eden karmakarışık İYİ Parti, ne yazık ki Saadet Partisi var. Öyle bir oy patlaması yapalım ki inşallah bu CHP'ye bir Osmanlı tokadını sandıkta atalım. Çekmeköy'ün hikayesi aslında Türkiye'nin hikayesidir. Sancaktepe'ye şehir hastanesi yapıyoruz; yatak sayısı 3 bin 600, Anadolu yakasına hitap edecek. El ele vereceğiz Çekmeköy'ü daha ileriye taşıyacağız. 

Büyümek önemlidir ama asıl önemlisi nasıl büyüdüğünüzdür. CHP ekonomiyi konuşuyor, belediyeler kalkıp da ekonomiyi mi düzeltecek? Onlar önce belediyeyi nasıl yönetecek onu düşünsün, birçoğu maaş ödeyemiyor. Vatandaşımı aldatmaya kalkıyorlar. Bundan sonra rapor yayınlamayacaklarmış, akılları şimdi yerine geldi. 

Hey George, size daha çok hesap soracağız, çok. Türkiye'yi bu yollarla terbiye edemeyeceksiniz. Bunun bedelini de ağır ödeyeceksiniz. Bize nasıl saldırdıklarını görüyorsunuz ama istedikleri gibi saldırsınlar. Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var.

Bir tane çıkmış, beyni sulanmış. Pazar günü için ne diyor? 'İntikam günüdür' diyor. Ya beyni sulanmış ya, akıl git gel yapıyor. Neyin intikamını alıyorsun? Bu yapılan yatırımların mı intikamını alacaksın? Bizimle hizmette yarışamadılar, ülkemizin geleceğini ipotek altına alma gayreti içindeler; yapamayacaksınız.

İstanbul, Türkiye'nin en önemli markası. İstanbul'u geleceğe taşıyacak yatırımlar yaptık. İETT otobüslerini görüyorsunuz, nereden nereye... 2040 yılına kadar İstanbul'un su sorunu yok, 255 katrilyon yatırım yaptık. Suistimale, yolsuzluğa fırsat vermedik. Derslik başına düşen öğrenci sayısını 41'den 26'ya indirdik. Fatih projesiyle ilçemizdeki öğrencilerimize 3429 tablet bilgisayar dağıttık. 200 yataklı Çekmeköy Alemdar Devlet Hastanesi poliklinik hizmetlerine başladı. 8 kavşak ile alt ve üst geçitleri yaptık. İlçe genelinde 12 park açtık, 373 kilometre yeni doğalgaz hattı döşedik. Çekmeköy'e bir lojistik merkezi kuracağız. Çekmeköy'e millet bahçesi inşa edeceğiz. 

Biz biriz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz. Bizde ayrımcılık olabilir mi? 

Vatansever olacağız ve bu oyunu hep birlikte bozacağız. İnşallah yeni bir dönemi farklı bir şekilde hayata geçireceğiz. Gelin bu seçimlerde Türkiye’nin tökezlemesini bekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakalım

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.