Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Çilek Ağacı Anaokulları’nda yaz okulu dönemi başladı

Uzman eğitim kadrosuyla hizmet veren Çilek Ağacı Anaokulları’nda,  çocukların ilgi ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hazırlanan yaz programı, zengin içeriği ve aktivitelerle, çocuklara dolu dolu geçirecekleri bir tatil imkânı sunuyor.  

3-9 yaş arası çocukların katılım sağlayabileceği Çilek Ağacı Anaokulları’nda yaz dönemi 3 kurdan oluşuyor. İlk kuru geçtiğimiz günlerde başlayan Çilek Ağacı Anaokulları’nda,  açık hava etkinlikleri, bilim ve keşif atölyeleri, yavru kurtlar kampta, hayal tasarım atölyesi, dil ve drama, yaşam beceri atölyeleri, sanat ve yaratıcılık, origami atölyesi, seramik atölyesi, gastronomi atölyesi, orman yürüyüşleri, binicilik, gems ve yüzme dersleri verilmektedir.  

Bütün etkinliklerin tam gün ve okulun bünyesinde düzenleyeceği Çilek Ağacı Anaokulları yaz dönemi; 1. Kur 17 Haziran-24 Haziran, 2. Kur 1 Temmuz-26 Temmuz, 3. Kur 24 Temmuz- 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.