Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çilek Ağacı Anaokulları 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı

Göztepe, Merdivenköy ve Çekmeköy’de  eğitim vermekte olan Çilek Ağacı Anaokulu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle etkinlikler düzenledi. 

Ataşehir Geo Koleji’nde düzenlenen Göztepe ve Merdivenköy şubelerinin 23 Nisan etkinliklerinde, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programa başlandı.

Minikler tarafından hazırlanan müzikli gösteriler izleyenler tarafından tam not aldı.

Miniklerin hazırladığı gösteriler veliler tarafından beğenilerek izlenirken büyük alkış topladı.

Velilerin büyük ilgisini çeken şölende salon tıka basa doldu.

Birçok filmde ve dizide rol almış, yönetmen Enis Fosforluoğlu da izleyiciler arasındaydı. İzleyiciler ile duygularını paylaşan Enis Fosforluoğlu, “ Çocukları geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimiz olarak gören Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Geleceğimizin teminatı ve yürekleri pırıl pırıl çocuklarımıza sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Çilek Ağacı Anaokulları kurucusu Filiz Şahin, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan’ı tüm çocuklara armağan ettiğini belirterek, “ Bizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en güçlü şekilde hazırlıyor ve eğitiyoruz. Bu asil milletin güzel çocukları, bu önemli ve anlamlı günü bütün dünya çocuklarıyla paylaşarak kutluyor. 23 Nisan çalışmalarımıza aylar öncesinden başladık. Çalışmalar sırasında çocuklarımızın hepsiyle eğlenceli zaman geçirdik. Verdikleri katkıdan dolayı öğretmen arkadaşlarımıza ve okul yönetimine teşekkür ederim. Ayrıca velilerimizde bu güzel etkinlikte bizleri yalnız bırakmadılar. Çocuklarımıza ve velilerimize de sonsuz teşekkürler. Emeklerine, yüreklerine sağlık “ dedi.

Çekmeköy Çilek Ağacı Anaokulu Genius Academy’ de de 23 Nisan ruhuna yakışan bir coşku vardı. Okulun konferans salonunda düzenlenen 23 Nisan kutlamalarına katılım oldukça yoğundu. Çekmeköy Çilek Ağacı Anaokulu Genius Academy birçok öğrenci ve velinin katılımıyla gerçekleşen şölende çocuklara eğlenceli bir bayram yaşattı. Kurumun kreş ve anaokulu sınıfları, birbirinden güzel koreografilerle hazırlanmış danslar, izleyenlere hem duygu dolu anlar yaşattı hem de eğlendirdi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.