Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Cenap Yağmur ; Seçim sonunda yanlış var ise dur deriz

Çekmeköy bölgesindeki yerel basın ile bir araya gelen MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur gündeme dair bir çok soruya cevap verdi. Basın toplantısında MHP ilçe başkan yardımcıları Cengiz Yaman ve Umut Akbulut'ta yer aldı. 

Çekmeköy'de MHP'nin 10 Meclis üyesi olacak

Cumhur ittifakının adayı olarak Çemeköy'de Ak Parti adayı Ahmet Poyraz'ı destekleyeceğiz diyen Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur iddialı konuştu. Çekmeköy MHP olarak mecliste en az 10 meclis üyemiz olacak. Milliyetçi Hareket Partisine olan teveccüh bunu gösteriyor" dedi. 

Bu seçim çantada keklik bir seçim değil

Cenap Yağmur şöyle devam etti ; Bu seçim diğer seçimlere göre çok zor bir seçim olacak. Bunu hepimiz biliyoruz. Hiç kimse bu seçimi çantada keklik tabir edilen bir deyimle kolay sanmasın. Bizler liderimiz genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin bize göstermiş olduğu çizgiden yürüyerek bölgemizde çalmadık kapı basmadık zil bırakmayacağız. 

Seçim sonrasında yapılan yanlışlıklara dur deriz

Bize soruyorlar toplantılarda. İktidar ortağı olacaksınız. 31 Mart seçimlerinde kazandığınızda desteklemiş olduğunuz adayın ve ekibinin yanlış kararlar alması durumunda dur diyecek misiniz diye. Böyle sorumu olur dersiniz ama yiye nede cevap vermek durumunda kalırsınız. Biz milletimizin ve devletimizin yanındayız. Yanlış kararlar alındığında milletimiz adına her kim olursa olsun dur deriz ve hesap sorarız. 

Meclis üyerimiz için Ak Parti seçmeninden bile oy isteyeceğiz

Cumhur ittifakı adayı olarak Ak Parti adayı Ahmet Poyraz'ı destekliyoruz ama Çekmeköy'de MHP meclis üyeleri olarak seçime giriyoruz. Bazı çevreler MHP hiç seçime girmiyor diyerek algı yaymaya çalışıyor. Bizler nasıl Ahmet Poyraz için destek olarak oy isteyeceksek. Kendi meclis üyelerimiz için her seçmenden Ak Parti seçmeninden bile oy isteyeceğiz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.