Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Cenap Yağmur ; Çekmeköy hiç kimseye babasından miras kalmadı

2014 yerel seçimlerinden sonra bir yerel seçimlerinin arifesinde 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kala tüm siyasi partilerde çalışmalar başladı. Çekmeköy’de aday adaylarını görücüye çıkaran Çekmeköy MHP ilçe başkanlığı diğer siyasi partilere göre bölgede çalışmaları ile göz dolduruyor.

ÇEKMEKÖY KİMSEYE BABASINDAN MİRAS KALMADI

Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur 2019 yerel seçimleri ile ilgili Çekmeköy Haber Gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Cenap Yağmur konuşmasına şöyle devam etti;  Sahada seçim çalışmaları noktasında ilk aday adayları ile saha çalışması yapan parti Milliyetçi Hareket Partisi olmuştur. Çok şükür partimize karcı büyük bir teveccüh vardır. Aday adayları müracaatında bulunan Cüneyit Ilgın, Erdinç Ertuğrul, Gökhan Balcı, Mustafa Koç ve isimlerini çok yakın zamanda açıklayacağımız bir çok değerli arkadaşlarımız ile çalışmalarımıza hiç durmadan devam edeceğiz. 2019 yerel seçimlerinde MHP ile kazanan Çekmeköy olacaktır. Bu anlamda hiç kimse Çekmeköy’ün tapusu bizim üstümüzdedir diyerek sanki Çekmeköy babasından miras kalmış gibi davranmasın. İsmi bir birinden değerli daha bir çok aday adayı arkadaşlarımız ve çok değerli Çekmeköy halkının teveccühü ile 2019 yerel seçimlerinde MHP ile kazanan Çekmeköy olacaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.