Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çemeköy’de Otomobil sektöründe “ Otonova” rüzgarı esiyor

Otomotiv sektörünün önemli kuruluşlarından Gülan Otomotiv A.Ş’ nin kurumsal 2. el yapılanması Otonova, yıllarin 2. el tecrübesine sıfır Renault ve Dacia’ yi ekleyerek, sektöre ‘Güvenilir, Kaliteli ve Müşteri Odaklı’ hizmeti sunmak amacıyla Çekmeköy bölgesinde 20.000 m² açık alan içerisinde 3.000 m² kapalı alana sahip bir tesis olarak hizmetlerine başlayan Otonova bölgede varlığını hissettirmeye devam ediyor..

Farklı zamanda farklı noktalarda farlı şubeler hedefleniyor

Uzman danışmanlar ve teknik ekipten oluşan güçlü çalışan profiliyle yakın zamanda farklı noktalarda farklı şubelerle satış ağını genişleterek, Güvenilir bir hizmet sunmayı hedefleniyor. Kısa bir sürede kendinden söz ettiren Otonova 2. El ve Sıfır araları ile her kesimin beğenisini kazanıyor..

Sigorta, Kredi, Ekspertiz hizmetleri sunuluyor

Otonova’ da kurumsal hizmet anlayışının bir parçası olarak; satışın yanı sıra, Sigorta, Kredi, Ekspertiz gibi hizmetlerle farklı ve ayrıcalıklı birçok hizmet sunulmaktadır. Sunulan hizmetlerle, otomobil alım satımına kurumsal bir bakış açısı getiren Otonova, Renault ve Dacia gibi Türkiye’ de en çok satılan ve güvenilir markaların satışı ve servis hizmeti ile sektöre bu bağlamda değer katarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Açılışa özel kampanyalarımızdan yararlanın

Otonova Satış Müdürü Özlem Dursun “Çekmeköy bölgesinde hizmet veren Otonova firmamız açılışa özel kampanyalarımızdan yararlanmak isteyen müşterilerimizin doğru adresi oldu. Bizim için önemli olan kaliteli hizmet anlayışını müşterilerimize yansıtmaktır. Yeni araç satış ve satış sonrasında servis hizmetlerimizin yanı sıra 2. el araları değerinde alarak tüm bakımları yatıktan sonra Otonova Müşterilerimiz ile buluşturuyoruz” dedi.  

Çekmeköy Haber

Anahtar Kelimeler:
Otonovaözlem Dursun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.