Öne Çıkanlar kaza karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Yeni Zabıtalar İş Başı Yaptı

Çekmeköy Belediye Başkanlığınca 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre yapılan başvurulardan 2018 KPSS (B) sınavından en az 60 puan alan adaylar arasından belirtilen genel ve özel şartları taşıyıp, KPSS puanına göre sıralanarak sözlü sınavı başarıyla geçen 14 aday Çekmeköy Belediyesi’ndeki görevlerine başladı.

Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda yeni personellere hoş geldiniz diyen Başkan Poyraz “ Zabıta; belediyemizin dışa açılan yüzüdür. Sizlerden güler yüz ve özverili çalışmalar bekliyoruz. İnşallah birlikte  hayırlı hizmetlerin altına imzamızı atacağız, Memuriyetiniz hayırlı uğurlu olsun, hepinize başarılar diliyorum. ” dedi.

Toplantı ardından yeni Zabıta Memurları Çekmeköy Belediyesi  ve ilçe hakkında bilgilendirildi.

Çekmeköy Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.