Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Özel Okul imarı olan arsa satışa çıktı... Ama....

Çekmeköy Hamidiye Mahallesinde bulunan ve Çekmeköy belediyesinde 2 ay önce özel okul imarı olarak imarı değiştirilen arsa şimdi 20.032.080,00 TL fiyatla satılığa çıktı..

ARSA SATIŞA HAZIR ALICISINI BEKLİYOR DEMİŞTİK

Çekmeköy belediyesine ait 465 Ada 1 Parselde bulunan Tapu Kazazstura bilgilerinde 7.028.80 m2 alan bulunan arsa yeni planlarda artık ÖZEL OKUL İMARI olarak geçti.. Yani kısa ve öz  bu arsa yakın zamanda ihale ile satışa çıkacak ve Özel Okul açmak isteyenlerin müracaat edeceği bir ihale olacak. Şimdi yer Çekmeköy halkının ama ihale sonrasında satışını Çekmeköy belediyesinin yaptığı alıcısının ise şimdilik belli olmadığı arsa kaderi ile baş başa var olma mücadelesi veriyor... diye Çekmeköy Haber olarak uyarmıştık.. 

ŞİMDİ ARSA 20.032.0080 TL’ye SATILIK BU GÜN İHALE YAPILDI

Aylardır değerli takipçilerimizden yakından takip edenler çok iyi bilirler bir çok kez haber yaptık. Önce dedik bu arsa Özel Okul İmarına çevrilecek dedik ve bir çok kişi arayarak bize tepki gösterdi iftira atıyorsunuz diyerek ve sonunda burası özel okul imarı olarak olanlarda değişti. Sonra burası ihale ile satışa çıkacak dedik yine bir çok kişi gerek sosyal medyalardan gerekse arayarak burası satılmaz tepkisi gösterdi ama bu gün burası satışa çıktı. 

AHMET POYRAZ “İHTİYAÇ OLMAZ İSE SATILMAZ” DEMİŞTİ

10 Ocak Gazeteciler gününde yerel basın ile bir araya gelen Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz “Burası evet özel okul imarına çevrildi ama illa satılacak diye bir şey yok. İhtiyaç olmaz ise burası kesinlikle satılamaz” demişti. Ama bugün arsa satışa çıktı. 

İHALEYE KATILAN FİRMA OLMADI.. YERİN SATIŞ DUYURUSUDA OLMADI

Açık ihale ile ilgili olarak Çekmeköy belediyesinde bu gün satış ihalesi bu gün saat 09.30 da 20.032.0080 TL’den başlayan fiyatla satışa çıkacaktı. Gelsin paralar diyerek ellerini kavuşturan değerli yetkililer ne yazık ki bu gün para yerine hava aldı. İhaleye katılan olmadı.. 

ÇÖP VERGİSİ KADAR SATILACAK ARSANIN REKLAMI VE DUYURUSU YAPILMADI

Çekmeköy belediyemizin her alanda maşallah çöp verisinden tutunda emlak verisine kadar pankart, billboard reklamları başta olmak üzere bir çok şeyin duyurusu yapılır iken her ne kadar biz Çekmeköy Haber olarak satılmasına karşı ol sakta neden duyuru yapılmadan satılıyor diye sorgulamadan yapamıyoruz.. 

İHALEYE KATILIM OLMAMASI BAŞKA SORULARA DAVET ÇIKARDI

Şimdi en çok merak edilen sorulardan bir tanesi ise “20.032.0080 TL’den ihale için satışa çıkarılan bahse konu arsaya sözde alıcı olmadığından şimdi bu rakam 10.000.000 TL’ye kadar düşürülerek tekrar ihalemi yapılacak… 

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.