Öne Çıkanlar Adalar koku araç ekmek badana

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Neşeli Anaokulu “Eğitimde fark yaratıyor”

Çekmeköy Anaokulları noktasında Ataşehir’den sonra en çok tercih edilen ilçeler arasında yerini alıyor. Bu anlamda birçok Anaokulunun hizmet verdiği Çekmeköy’de Özel Neşeli Anaokulu vermiş olduğu eğitim sistemi ve çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte bu çalışmaların başlıcalarını Çekmeköy Haber olarak Neşeli Anaokulu kurucu müdürü Neşe Okay ile konuştuk..

Öğrenmenin Altın Çağı Anaokulunda başlar.

Özel Neşeli Anaokulu Kurucusu Neşe Okay “ Eğitim sektöründe Anaokuluna giden bir öğrencinin almış olduğu eğitim çok önemli. Ev ortamından uzaklaşarak hayata merhaba diyen bir çocuk, küçük yaşta öğrendiği bilgi ve edindiği becerileri çok daha kolay bir şekilde hayata geçiriyor, sizden aldıklarını uygulamaya başlıyor.

0-6 yaş arası dönem öğrenmenin altın çağı olarak nitelendirilir. Okul öncesi eğitim bu anlamda çok önemli. Biz, Özel Neşeli Anaokulu olarak çocuklara çocukluğunu yaşama fırsatı verirken aynı zamanda onlar için en verimli eğitim-öğretim alanlarını ve programlarını hazırlıyoruz.

Eğitim Programı, Neşeli Anaokulu çocukları için özel olarak planlanmaktadır. Program içeriğinde matematik, fen ve kavram becerileri için Gems ve Montessori yöntemleri etkinliklerine yer verilmektedir.

Tüm branşlarda uzman ve tecrübeli bir kadro ile çalışıyoruz.  Sınıf öğretmenlerimiz okulöncesi ve çocuk gelişimi bölümü mezunudur. İngilizce, günlük yaşam becerileri içinde native öğretmen tarafından yarım gün olarak yer almaktadır. Bina içinde bulunan kapalı yüzme havuzumuzda yüzme eğitimi hedeflenerek 3 yaş itibari ile her hafta yüzme dersi yapılmaktadır. Jimnastik, çocuk yogası, klasik bale ve müzik-orff gibi branş derslerimiz bu dersler için düzenlenmiş özel alanlarda uzman branş öğretmenleri tarafından uygulanmaktadır.

Güvenlik, Beslenme ve Hijyen..

Çocukların beslenme ihtiyaçları oluşturulan aylık listelere bağlı olarak deneyimli personellerle sağlıklı şartlarda okul içerisinde hazırlanmakta ve denetlenmektedir. Öğrenciler için günde üç öğün yemek verilmektedir. Öğrencilerin okula ulaşımı semtin içi ve yakın çevresi için servis hizmeti ile sağlanmaktadır. Çocukların güvenliği düşünülerek, çocuklar sabah evlerinin önünden alınarak akşam yine evlerinin önüne, aile bireyleri ya da aile bireylerinin okula bilgisini verdiği kişilere servis şoförünce ve görevli hostes tarafından teslim edilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.