Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Çekmeköyde kış lastikleri.. Çekmeköy Lastikçi.. Çekmeköy’de Petlas

Çekmeköy’de faaliyet gösteren Yılkarlar Ototmotiv Petlas Bölge bayisi yönetim kurulu başkanı Mürsel Yıldırım “Kış geldi önlem almak gere” dedi. 

Önlem alma kazaları azaltıyor

Mürsel Yıldırım “Güvenlik ve rahatlık artışı, kış lastiği kullanmanın iki temel avantajıdır. Bir yandan, bunlar zincir kullanımına karşı tek etkili ve yasal alternatiftir. Diğer taraftan, yağmur ve buzlanma gibi bazı meteorolojik olayların beraberinde getirdiği riskleri ve tehlikeyi azaltırlar. 

Kış lastikleri arabanın dört tekerleğine de takılmalıdır

Kış lastikleri arabanın dört tekerleğine de takılmalıdır, uzmanlara göre, Ekim ayından Mayısa kadar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Daima bulunulan yerin iklimi ve meteorolojik koşullarına bağlı olsa da kış lastikleri daha iyi performans göstermek, aşırı soğuklarda, düşük sıcaklıklarda ve kar ve/veya buz üzerinde daha etkili olmak için tasarlanır.

Kredi kartına taksit yapıyoruz

Yılkarlar Ototmotiv Petlas Bölge bayisi yönetim kurulu başkanı Mürsel Yıldırım "Tüm kredi kartlarına taksit imkanımız bulunmaktadır. Tecrübeli ve uzman kadromuz ile Çekmeköy Çavuşbaşı Caddesi üzerinde hizmet veriyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.