Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi Armutluda çilingir güvenlik CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Eve Giren Hırsızların Rahatlığı Pes Dedirtti

Bir apartman binasının giriş katında oturan çiftin evlerine iki gün önce gece 02:30 sularında hırsız girdi. Eve balkondan  içeri tırmanıp giren hırsızların eve giriş çıkışları güvenlik kameralarıyla görüntülendi. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızların rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü. Eve giren hırsızlar ev sahiplerinin çanta, saat,para, araba anahtarı da dahil olmak üzere birkaç anahtar ve 77 DZ 045 plakalı arabalarını da alarak kayıplara karıştı. Sabah uyandığında eşyalarını bulamayan çift soyulduklarını anladı ve polisi arayarak haber verdi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri inceleme yaptıktan sonra kamera kayıtlarını alarak kimliği belirsiz hırsızların peşine düştü.

Aynı Araçla 2 Günde 7 Eve Soygun

Çekmeköy Haber olarak Özperçin çifti ile görüştük. Olayı yaşayan Özperçin çifti; “Yaşadığımız şoku hala atlatmış değiliz. Geceleri tedirgin uyuyoruz. Bir ay önce almış olduğumuz arabamız şuan nerede bilmiyoruz. Tek bildiğimiz hırsızların bizim aracımızı kullanarak 2 günde 7 eve girerek hırsızlık yaptıkları. Bunu da bizim gibi mağdur olan insanlardan öğrendik. 77 DZ 045 plakalı aracımızı görenlerin direk polise ihbarda bulunmalarını rica ediyoruz.” dediler.

Çekmeköy Haber 

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyHırsız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.