Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de Demokrat Parti Adayı Hüseyin Avni Sipahi’den vatandaşa sağlık hizmeti

31 mart yerel seçimlerine sayılı günler kala heyecan iyiden iyiye arttı. Çalışmalarına tüm hızıyla devam eden DP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Avni Sipahi,  vatandaşlara sağlık hizmeti sağlıyor.

Sipahi’nin görevlendirmesiyle Çekmeköy genelinde mahalleleri dolaşan Intern nörobilim uzmanı & Dyt. Nurettin Şahinli ve ekibi, vatandaşlardan kan örneği alıyor. Kan örneği sonuçlarına göre de kişilerin sağlık sorunlarını tespit edip kişileri tedavi için hastanedeki ilgili birime yönleniriyor.

İlk haftadan 3 bin kişinin sağlık taramasını yapan Intern nörobilim uzmanı & Dyt. Nurettin Şahinli ve ekibi bu sağlık taramasının süreceğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.