Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de  Cumhuriyet Coşkusu

Cumhuriyetin 95.yılı tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de büyük bir coşku ile kutlandı. Çekmeköy Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde Taşdelen Turgut Özal Caddesi üzerinde düzenlenen etkinliklere; 7’den 70’e yüzlerce Çekmeköylü ve Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Saih Kırıcı, MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, muhtarlar ve Çekmeköylü gaziler katıldı.

İstiklal marşının okunması ve saygı duruşu ile başlayan kutlama programı protokolün alanı dolduran Çekmeköylüleri selamlaması ve bayramlaşması ile devam etti. İlçede düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye girenler ödüllerini Çekmeköy protokolünden aldılar. Kutlamalar geçit töreni ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.