Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de ÇEGEDER’den Çocuk İstismarına Karşı Tepki Yürüyüşü

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İstanbul Küçükçekmece’de önceki gün 5 yaşındaki çocuğun cinsel istismara uğramasının ardından yaşanan cinsel saldırıya tepki göstermek amacıyla Madenler meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu.

Çekmeköy halkının söz konusu çocuk istismarı olunca görüş ayrımı, fikir ayrımı olmaksızın tek vücut olduğu görüldü.Çekmeköy Gençliği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nurullah Çamarası konuşmasında,

“Öncelikle uzaktan yakından çağrımıza kulak verip buraya gelen herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.

Çocuk istismarına hayır diyen duyarlı insanların dayanışması bizleri umutlandırmıştır. Çocuk istismarına hayır, çocuk susar sen susma çağrısı altında her görüşten insanın bir araya gelip çözüm istediği bugünün sonunda yarınların daha güzel olacağına inancımız bugün burada güçlenmiştir.

Gün geçmiyor ki bir ‘çocuğa cinsel istismar’ vakası yaşanmasın. Gün geçmiyor ki kadına şiddet, kadına taciz vakası yaşanmasın. Gün geçmiyor ki Allah’ın sessiz kulları hayvana şiddet ve istismarı vakası yaşanmasın. Her gün bir yüz kızartıcı vaka ortaya çıkıyor.

Gönül ittifakı olarak hep birlikte idamı getirelim

Geçmiş dönemlerde Sayın Cumhurbaşkanımız halkım isterse benimse önüme gelirse idamı onaylarım demişti. Şimdi biz buradan soruyoruz. Sayın yetkililer sayın sözde milletin vekilleri millet istiyor halk istiyor vatandaş istiyor siz daha neyi bekliyorsunuz, çocuk istismarcı bu zalimleri ne için cezaevlerinde besliyorsunuz, neden halen devletimizin ve milletimizin ekmeğini yediriyorsunuz gereken yasayı çıkartmak için neyi bekliyorsunuz?

Siyasi parti gözetmeksizin, cumhur ittifakı veya millet ittifakı olarak değil de GÖNÜL İTTİFAKI olarak hep birlikte 592 milletvekili ile birlikte bu idam yasasını Meclis’ten geçirin. Elini kaldırmayan bu yasayı istemeyen apaçık ya tecavüzcü sapık ya da vatan hainidir.

Sessiz kalıp suça ortak olmayalım

Bizler sizleri bizim vekilliğimizi yapın diye seçtik. Adı üstünde milletin vekillerisiniz. Milletin sesine kulak verin milletin bu çağrısına duyarlı olun ve gereğini yapın...

Cennet vatan bu memleketimizde bu tip azgın sapık olayların yaşanması ve duyulması bizleri derinden üzüyor. Nerede kaldı Türklüğün örfü ve adeti nerede kaldı İslam’ın ahlak ve fazileti

Çocuk da susmasın bizde susmayalım. İyi hal değil, cezaevinde besleme değil gerçek adalet olan kısas, çocuk hayattır, sessiz kalıp suça ortak olma ve istismara hayır idama evet diyerek sözlerimi burada tamamlıyor siz duyarlı vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha güzel daha temiz yarınlar diliyorum. Selam ve dua ile Allah’a emanet olunuz’’ dedi.

Basın açıklamasının ardından kalabalık grup Çekmeköy Şahinbey caddesinde yürüyüş yaparak programı sonlandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.