Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy’de bu Arsa ; Önce Özel Okul İmarı yapıldı şimdi satılıyor

Çekmeköy belediyesi arsa satma konusunda baya tecrübe kazandı.  Çekmeköy Hamidiye Mahallesinde bulunan Otobüs Son Durağının oradaki 7.028.80 m2 arsa için kollar sıvandı. Ekim ayında yapılacak olan ilk meclis toplantısında başkana meclis yetki verecek ve başkan ise ihale ile ilgili satılması için dosyayı encümene gönderereceği düşünülmekte.

ARSANIN ÖNCE İMARI ÖZEL OKUL İMARINA ÇEVRİLDİ

Çekmeköy belediyesine ait 465 Ada 1 Parselde bulunan Tapu Kazazstura bilgilerinde 7.028.80 m2 alan bulunan arsa yeni planlarda artık ÖZEL OKUL İMARI olarak geçti.. Yani kısa ve öz  bu arsa yakın zamanda ihale ile satışa çıkacak ve Özel Okul açmak isteyenlerin müracaat edeceği bir ihale olacak. Şimdi yer Çekmeköy halkının ama ihale sonrasında satışını Çekmeköy belediyesinin yaptığı alıcısının ise şimdilik belli olmadığı arsa kaderi ile baş başa var olma mücadelesi veriyor...

ŞİMDİ ARSA SATIŞA HAZIRLANIYOR

Ekim ayının ilk haftasında yapılacak Meclis toplantısında bahse konu arsa için kollar sıvanacak. Meclis başkana yetki verecek ve başkan ise encümene havale edecek. Sonrası ise malum. 30 Milyonu olan ihaleye girecek ve sonucu malum… 

EY YETKİLİLER ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUNUZ. SAHİBİNDEN.COM’U GEÇTİNİZ

Çekmeköy Haber olarak yetkililere bir kez daha sesleniyoruz. Bu yere yazık etmeyin. Anlarız atıl yerler vardır. Bir işe yaramaz ve Kamu yararına satabilirsiniz. Bu yer Çekmeköy’ün tam göbeğinde bir yer. Burayı Özel Okula vermek yerine buraya Devlet Okulu yapın. Sahibinden .com'u geçtiniz diyen vatandaşların sesini hiç kimse duymuyor..

HAMİDİYE MAHALLESİNDE BİR SINIFTA 50-55 ÖĞRENCİ OKUYOR

Çekmeköy belediyesinin yöneticilerine buradan soruyoruz. Hanginizin çocukları devlet Okuluna gidiyor diye. Paranız var Yıllık 20-30  bin Türk lirası vererek çocuklarınızı 20 kişilik özel Okullara gönderiyorsunuz. Peki Kastamonu, Rize, Ordu, Ağrı vb. illerden gelen Anadolu’nun garip çocuklarının suçu ne 50-55 kişilik sınıflarda okutuyorsunuz. Lütfen son bir kez daha düşünün. Bu almış olduğunuz kararların altında ezilmeyin.. Yanlış yapıyorsunuz… 

ÇEKMEKÖY CHP’NİN SINIFTA KALAN MECLİS ÜYELERİ

Çekmeköy CHP’nin Meclis Üyeleri ; Tankut Gündoğar, Ahmet Meriç, Muzaffer Tokmak, Yusuf Polat, Ali Abbas Coşkun, Fatma Nigar Barutçu, Sait Korkmaz, Yalçın Demirkol, Kenan Yıldırım, Gülali Alagöz ; Sizin çocuklarınız, yoldaşlarınız ve akrabalarınız size sormayacak mı “NE YAPTINIZ “diye… Bu milletin hakkını savunmak için geldiniz. Çekmeköyün göbeğinde arsa satışa çıkıyor. İmarlar durdu müteahhitler battı. Sizler beyaz güvercinler uçuruyorsunuz. Bu halkın gözünde hepiniz sınıfta kaldınız.. 

ÇEKMEKÖY AK PARTİNİN SINIFI GEÇEN MECLİS ÜYELERİ

Hepiniz yazılı ve sözlü olmak üzere 100 üzerinden 100 aldınız. Önünüze ne gelirse imzaladınız. El kalkacak el kaldırdınız. El inecek elinizi indirdiniz. Kaldı şunun şurasında 2 yılınız. Madem haksızlık karşısında haykıramayacaksınız, madem gördüğünüz yanlışlara dur diyemeyeceksiniz neden MECLİS ÜYESİ oldunuz. Ne oldu size Sivas’ın yiğidosu, Tokat’ın çemencisi. Bingöl’ün alkışçısı, Rize’nin efendisi, Ordu’nun yiğidi. Ne oldu size. Üzerinizdeki ölü toprağını size kim serpti.. 

KİMLER VİCDANEN RAHAT OLACAK. 2019 YILINDA BUNLAR KARŞISINIZA ÇIKMAYACAK MI ?

Bizler Çekmeköy’de 20-30 yıldır yaşayanlar olarak buradayız ve burada yaşayacağız. Birkaç sene geçtikten sonra en azından biz üzerimize düşerni yapmıştık diyebiliriz. Her ne kadar yetersizde olsa kimler sosyal medyasında paylaştı, kimler yorum yaptı, kimler sahip çıktı, kimler elinden gelen mücadeleyi yaptı hep birlikte göreceğiz. En önemlisi kimler vicdanen rahat.. BİZ ÇOK ŞÜKÜR RAHATIZ…. YETKİLİLERE TEKRAR SESLENİYORUZ. LÜTFEN BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN…. 

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hamiyet şabudak 7 yıl önce

Keşke çekmeköy ün vicdanı olmaya çalışan çekmeköy dayanışma derneğinin bu konudaki çabasını bir görebilseydiniz.unutmayın çekmeköyü düşünen çekmeköylüler var

Avatar
Mustafa aktaş 7 yıl önce

Satmadık ora kaldı satısınlar 2019 kadar yoksa vijdan azabı cekerler