Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Yurtiçi Kargo'da Rezillik

Akşam saatlerinde bir müşterinin İstanbul Anadolu yakasından Avrupa yakasına kargo göndermek istemesiyle başlayan polemik neticeye kavuşturuldu.

Müşterinin elinde ürünleri,göndermek istediği firma adı, açık adresi, telefon numarası olmasına rağmen banko çalışanı gönderilmek istenen firmanın müşteri kodunu istemiş, gönderici bilmediğini, fakat firmanın bütün bilgilerini söylemesine rağmen banko çalışanı ürünü göndermemekte ısrar etmiştir.

Göndericinin; göndermek istediği firma, Yurtiçi kargo ile anlaşmalı olan bir firma olduğundan banko çalışanının göndericiden, firmanın müşteri kodunu istemesi ne kadar doğru ? , Bu bilgiyi yurt iç kargo bilmezse , gönderici nasıl bilebilir ? Bu olaylar yaşanırken Kargo müdürünün olaya el atmaması ne kadar doğru ?

Yurtiçi Çekmeköy Şubesi’nde böyle rezillik görülmedi

Gönderici uzun meziyetler sonucu göndermek istediği firmanın müşterini kodunu öğrenmiş olup , uzun bir tartışmanın ardından Kargo’da bulunan bir başka banko çalışanı “Buyurun ben yardımcı olayım.” diyerek işlemi gerçekleştirmiştir.

Şimdi soruyoruz sizlere ; nedir bu işin aslı böyle ? Bir kargo göndermek bu kadar mı zor ?...

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.