Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. Yeşil belde sitesi çekmeköy 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Ülkü Ocakları Tahsin İnce'ye emanet

Çekmeköy Ülkü Ocakları başkanı Çekmeköy'de uzun yıllar ikamet eden ve Ülkü Ocaklarında bir çok görevde bulunan Tahsin İnce Çekmeköy'ün yeni Ülkü Ocakları başkanı oldu.

Tahsin İnce başkanın güzel işler yapacağına inanıyorum

İstanbul Ülkü Ocakları başkanı Kazım Erdi Aktunç'un katıldığı programda bayrak değişimi yaşandı. Programda konuşma yapan İstanbul Ülkü Ocakları başkanı Kazım Erdi Aktunç konuşmasına şöyle devam etti " Ülkü Ocakları Çekmeköy İlçe başkanlığına Tahsin İnce atanmıştır. Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın. Geçmiş dönem ocak başkanlarımızdan ve görevini devreden Mehmet Gündoğdu'dan Allah razı olsun. Göreve yeni gelen Tahsin İnce başkan ve yönetiminin çok güzel işlere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Çekmeköy benim büyüdüğüm yer

Çekmeköy Ülkü Ocakları başkanı Tahsin İnce "Çekmeköy benim doğduğum ve büyüdüğüm bir yer. Çocukluk yıllarımız bu güzel ilçemizde geçti. Yıllardır inanmış olduğumuz davamızda mücadele ettik. İnşallah bundan sonrada mücadele edeceğim. Bu zamana kadar görev alan başkanlarımıza teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.