Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı çekmeköyde microblading çekmeköy

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Seyir Tepesinin bu hali içimizi sızlattı

Bir zamanlar emlakçıların Merkez Mahallesinde ballandıra ballandıra daire sattığı doğa ile baş başa olan  Çekmeköy Seyir Tepesinde Müteahit firma batınca meydan kendini bilmez vatan hainlerine kalmış. Camları kırılan ve bir çok zarar gören Çekmeköy Seyir Tepesinin son halini görenlerin içi sızlıyor. Müteahhit firma batınca içler acısı bir hal alan ve fırsatçılara gün doğan Seyir Tepesi ile ilgili sahip çıkılmaz ise hurdacılar demirlerini söküp satabilir. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Çekmeköy Seyir Tepesinin takılan camlar kırılmış, kabloları sökülmüş ve milli servet harcanmasına rağmen müteahhit firma tarafından teslim edilememiş. Bu halini görenler bir an önce buranın bitirilmesi ile iyetkililere sesleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yasin B 5 yıl önce

Çekmeköy belediyesi bu güne kadar mütahitlerin korunup kollandığı halkın madur edildiği bir belediye, bu olayda da yine mütahit kollanmakta, bu firma ile hiç anlaşma yapılmadı, teminat alınmadı mı Yazık cidden yazık

Avatar
Mehmet şahin 5 yıl önce

Gerçekten çok üzücü bir durum.Seçimlerden önce anlatıla anlatıla bitirilemeyen seyir tepesinın halini görünce içim sızladı.