Öne Çıkanlar Adalar koku araç ekmek badana

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Şahinbey Kur’an Kursu genç hafızları mezun etti

Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılan tören Çekmeköy Huzur Caminde gerçekleşti.Çekmeköy Şahinbey Kur’an Kursu öğrencileri ve yöneticilerinin hazır bulunduğu Mezuniyet programına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Müftülüğü şube müdürü Nazif Tiryakiol, Çekmeköy belediye başkan yardımcısı Şenol Çetin ve Cami cemaati katılım sağladı.

CEMAL HÜSNÜ KANSIZ “ALLAH GÜZEL İŞLER YAPMAYI NASİP ETSİN”

Mezuniyet programında konuşma yapan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız “16 genç kardeşimiz hafızlık eğitimi alarak bugün mezun oldular. Mevla’m güzel işler yapmayı nasip etsin. Ülkemize düşmanlık besleyen vatan hainlerine bizler daha duyarlı olmalıyız. Ben tekrar eğitimlerini tamamlayan ve mezun olan hafızlarımıza hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

KURS YÖNETİCİSİ ÇETİN BİŞKİN “16 HAFIZ ÖĞRENCİMİZİ MEZUN ETTİK”

Çekmeköy Şahinbey Kur’an Kursu yöneticisi aynı zamanda Çekmeköy Şehit Şahinbey Camisi imamı Mustafa Çetin Bişkin “2 yıldır Çekmeköy Şahinbey Kur’an Kursumuzda eğitim gören 16 hafız kardeşimiz artık görevlerini tamladılar. Mevla’m hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Dillerinde iman ve Kur’an eksik etmesin” ifadelerinde bulundu.

KURSUMUZA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Çekmeköy Şahinbey Kur’an Kursu yöneticisi Mustafa Bişkin” Allah rızası için destek olan hayırseverlerden Mevla’m yapmış oldukları hayırları kabul etsin. Çok güzel bir duygu. Bu gün 16 genç hafız kardeşimiz bu gün hafız olarak mezun oldular ise bizler hayırsever insanlarımızın destekleri ile olmuştur. Gerçek dünya dediğimiz ahirette para pul geçmiyor. İşte bu genç kardeşlerimizin okumuş olduğu Kur’an ve ettikleri dualar sayesinde karanlık dünyamız aydınlanıyor. Tüm hayırsever insanlarımızı Çekmeköy Şahinbey Caddesinde bulunan Kur’an Kursumuza desteklerinizi bekliyoruz. Kursumuz ile ilgili haberleri ise https://www.facebook.com/sahinbeykurankursu hesabımızdan takip edebilirsiniz” dedi.  

Çekmeköy Haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.