Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Şahinbey Caddesi'nde Görünmez Kaza

Çekmeköy Şahinbey Caddesi'nde bir öğrencinin yaralandığı trafik kazasında vatandaşlar seferber oldu. Şahinbey Caddesi CHP İlçe Binası'nın tam karşısında olan olayın en sevindrici yanı can kaybının olmaması oldu. Bir öğrencinin yaralandığı olayda vatandaşlar sağlık ekipleri gelene kadar bilincinin açık olması için mücadele ettiler.İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan öğrencinin hayati tehlikesinin bulunmaması ise kaza olayının sevindiri yanı oldu. 

SÜRÜCÜLER YAYALAR AMAN DİKKAT

Çekmeköy Şahinbey Caddesi'nin diğer caddelere nazaran daha işlek olması sebebiyle sürücülerin ve yayaların yaşanan kaza olayı sonrasında daha dikkatli olmaları gerektiğini gözler önüne seriyor.Sürücü ve yayaların kazaya sebebiyet vermemeleri için bu tarz işlek caddelerde daha dikkatli olup, trafik kurallarına uymaları gerekiyor. 

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyKaza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.