Öne Çıkanlar miting Fiat Ary Otomotiv çekmeköy chp adayı çeksiad tanıtım fimi kayıtları

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Protokolü Hayır töreninde bir araya geldi
"Hayır Yap ki Hayır Bulasın" sözünün en anlam ifade ettiği bir Cuma günü Çekmeköy Nişantepe'de Camii temel atma töreninde yaşandı. 

Temel atma törenine, Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz, Belediye başkan yardımcıları Şenol Çetin, Latif Coşar, Ahmet Epli, Eyyüp Yıldırım,Çekmeköy Ak Parti ilçe başkanı Şahmettin Yüksel, Çekmeköy MHP ilçe başkanı Ethem Kurnaz, Çekmeköy SP ilçe başkanı Bedirhan Aslan, Çekmeköy CHP İlçe başkan yardımcısı Yusuf Oğraş, MHP Çekmeköy belediye başkan adayı Öztürk Balcı, MHP Ümraniye belediye başkan adayı Sabri Şenel, Çekmeköy Müftüsü Harun Cimitoğlu, Çekmeköy Ordulular dernek başkan yardımcısı Sedat Erdem ve bir çok davetli katıldılar. 

Çekmeköy Müftüsü Harun Cimitoğlu'nun yaptığı güzel ve anlamlı bir dua ile başlayan temel atma töreni protokol konuşmalarıyla devam etti. 

DERNEK BAŞKANI MUHSİN DEMİRCAN'DAN "BU DÜNYADA ESER BIRAKMA ÇAĞRISI"

Çekmeköy Nişantepe Yeni Camii ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği başkanı Muhsin Eğri "Allah herkese bu dünyada eser bırakmayı nasip etsin. Emek veren ismini gizli tutan tüm hayırsever iş adamlarına ve derneğimizde hizmet eden yönetimime ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi. 

POYRAZ " HAYIR YAPANIN PARASI EKSİLMEZ"

Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz "Her kim ki Allah yolunda harcayanın hiç bir zaman eksildiği görülmemiştir" diyerek sözlerine başladı. 

Poyraz" Mevla'm o kadar büyük ki. İnanın verdikçe kesenizi arttırıyor. Hayır işi böyle bir iş.Allah her kula bu anlamda yardım edebilmeyi nasip etmez. . Dernek yönetimine sayın başkana ve hayır sever tüm iş adamlarına desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Birlikte temel attık. İnşallah mevlam birlikte bitirmeyi nasip etsin" dedi. 


Çekmeköy haber
buy abortion pill online purchase abortion pill
cytotec abortion abortion pills online
adult anal sex stories adult japanese love stories
walgreens photo coupon prints walgreens new prescription coupon
reglan amp reglan ampula
amoxicillin trihydrate amoxicillin bivirkninger
zofran zydis 4 mg zofran zydis hinta
ciprobay ciproxin
free prescription cards discount coupon for free cialis
abortions facts for abortion pill
vermox tablete doziranje vermox suspenzija
duphaston i ovulacija duphaston tablete
abortions facts definition of abortion pill
acetazolamide acetazolamide symptoms
shot for alcohol cravings ldn naltrexone side effects

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.