Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Oto Ekpertiz her şey 150 TL dahil  “2018 yılında biz varken siz üzülmeyin”

Otomotiv sektöründe önemli çalışmalara imza atan kendi bünyesinde Çekmeköy Oto Ekpertiz, Hasar Değer Kaybı, Ercan Görken Lider Oto Kiralama, Araç servis ve bakım hizmetleri gibi Otomotiv sektörünün bir çok alanında hizmet veren Ercan Görken “Çekmeköy Oto Ekpertiz 2. El araç alanların uğrak yerini haline geldi” dedi.  Ercan Görken sözlerine şöyle devam etti ;

2. El Araç almak marketten karpuz almaya benzemez

Çekmeköy Oto Ekspertiz  Computest markasının üstün teknolojilerini Çekmeköy’e getirdik. 2017 yılı bizim için çok güzel geçti. Ben her zaman söylüyorum 2. El araç almak Marketten karpuz almaya benzemez. Bizim tesisimizde 2. El bir araç aldığınızda tüm bakımları yapılır. Raporlar hazırlanır firmamız tarafından size bir dosya açılır. Firmamızın kaşesi vurularak size araçta her ne var ise rapor edilerek verilir.

En büyük yanlışlıklar bizim ustamıza götürelim olur

Doktorlar bile kendi aralarında uzmanlık alanları bakımından dallara ayrılmışlar. Kulak burun boğaz doktoru nasıl karaciğerinize bakmıyor ise bizim araç ustalarımızda bir yere kadar size rapor verir. Bizim eskiden gelen bir alışkanlığımız ne yazık ki bu. Kaporta boya ustasına insanlar aracın motoru çalışıyor mu diye götürdükleri oluyor. Bize geldiğinizde  profesyonel bir hizmet alıyorsunuz. Kaporta, Motor, Mekanik, Donanım gibi bir çok sekmende araçlarınız bakım yapılır ekspertiz çıkarılır. Araç kaç kazaya karışmış, motor durumu nedir, kaportada değişen ve boya var mı vb. tüm bakımlar yapılır” dedi.

2018 yılı sizler için sağlıklı mutlu ve huzurlu geçsin diyen Ercan Görken "Herşey gözlünüzce olsun" ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.