Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Mutlu Çocukların adresi ;Neşeli Anaokulu

Çekmeköy son 5 yılda en çok Anaokulu açılan ilçeler arasında yerini almaya başladı. Çekmeköy’de vermiş olduğu kaliteli eğitimi ile Çekmeköy’de dikkatleri üzerine çeken aynı zamanda eğitimde başarılı çalışmalara imza atan ve Mutlu çocukların adresi olarak görülen Neşeli Anaokulu  ile Mutlu Çocukları konuştuk.

Öğrenmenin altın çağı 0-6 yaş arası

Neşe Okay ; 0-6 yaş arası dönem öğrenmenin altın çağı olarak nitelendirilir. Okul öncesi eğitim bu anlamda çok önemli. Biz, Özel Neşeli Anaokulu olarak çocuklara çocukluğunu yaşama fırsatı verirken aynı zamanda onlar için en verimli eğitim-öğretim alanlarını ve programlarını hazırlıyoruz.

Her öğrencimiz benzersiz bir değerdir

Her öğrencinin tek, benzersiz ve bir değer olduğuna inanıyoruz. Okulumuz, toplumsal ve evrensel konulara duyarlı, kendisiyle barışık, kendini etkili şekilde ifade edebilen yeni nesiller yetiştirme amacındadır. Öğrencilerinin sosyal bilimsel ve yaratıcı yönlerini geliştirerek onları dünya vatandaşı olarak yetiştirip, değişen dünyada başarılarını daimi kılmaya yönelik eğitim politikası izlemekteyiz. Bu anlamda bizim için okul öncesi olan 0-6 yaş arası eğitim çok önemlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.