Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP ; Üyeleri ve yöneticileri ile İstişare toplantısında bir araya geldi

Çekmeköy MHP ilçe başkanlığı meclis üyeleri aday adayları, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanlarının aileleri ile katıldığı genişletilmiş istişare toplantısını Çekmeköy belediyesi 7 Tepe Sosyal tesislerinde gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur "Ülkücü irade her zaman üzerine düşeni yapacaktır. 31 Mart seçimlerinde Cumhur ittifakımızın adayı Çekmeköy Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Poyraz için ev ev çalışacağız. Belediye başkanlıklarında Cumhur İtifakı adayımız Ahmet Poyraz ile eğer bir değişilik olmaz ise meclis üyeliklerinde ise MHP için Çekmeköy halkımızdan oy isteyeceğiz" dedi. 

GECENİN SÜRPRİZİ AHMET POYRAZ'DAN GELDİ

İstişate toplantısında konuşma yapan Cumhur İtifakı adayı Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Poyraz bozkurt işareti yaparak selamlama konuşması yaptı. Ahmet Poyraz Doğa Parkın yanında yapılan ve tamamlanacak olan Kültür Merkezinin isminin Alparslan Türkeş Kültür Merkezinin olacağının müjdesini verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sertan OCAK 5 yıl önce

MaşAllah projeye bak. 2014 te verilen sözler projeler nerde? Gölet. Gençlik merkezi. Engelli merkezi. Taşdelen meydan projesi. Kongre merkezi nerde? Bunun cevabını verin oyumuz sizin.