Öne Çıkanlar Fiat Ary Otomotiv miting çeksiad tanıtım fimi çekmeköy chp adayı kayıtları

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP Teşkilatında kongre heyecanı

Milliyetçi Hareket Partisi “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Çekmeköy olacak” temalı kongrenin tarihi 23 Ağutos Pazar Günü olarak belli oldu.

Cenap Yağmur yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Cenap Yağmur, 23 Ağustos 2020 Pazar Günü tarihinde yapılacak olan 5. Olağan Kongrede, Genel Merkez ve İl Başkanlığı’nın oluruyla kongrede ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı. 5. Olağan Kongre, Çekmeköy’de Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Üç hilal sancağını dalgalandırmaya devam edeceğiz

Kongre ile ilgili Çekmeköy Haber gazetemize açıklamalarda bulunan Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur;  “ Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanlığımızın Olağan Kongresi 23 Ağustos Pazar günü gerçekleşecektir. Çalışmalarımızın devamı için Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın oluru ile kongremizde ilçe başkanlığına arkadaşlarımızın da teveccühü ile yeniden aday oldum.  Üç hilal sancağımızı Allah nasip ederse, bölgemizde dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Ülkücü kardeşlerimin Başkan Adayı olması en doğal haklarıdır

Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur; “Ülkücü iradeye emek vermiş, gönül vermiş, her ana kademesinde çalışmış, görev almış her dava arkadaşımın en doğal hakkıdır ilçe başkanlığına aday olması. Aynı zamanda ilçe başkanı olmam sebebi ile ilçe başkanlığına aday olan herhangi bir isim bize ulaşmamıştır. Ama hangi kardeşimde aday olursa her zaman başımızın üstünde yeri vardır.  Bizim partimizde dava her şeyin üstündedir. Kazanan MHP olur, şahıslar hiçbir zaman olmaz. Ben bu anlamda herkese başarılar dilerim” dedi.

COVİD – 19 tedbirlerinden dolayı kongreye davette bulunamıyoruz

Çekmeköy MHP İlçe Başkanı Cenap Yağmur sözlerine şöyle devam etti; “Dünyada ve ülkemizde malum olan Covid-19 salgını nedeni ile bilim kurulunun görüşleri ile genel merkezimizin talimatları doğrultusunda, kongremiz sosyal mesafe kurallarına uyarak yapılacak olup; Covid-19 tedbirlerinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin katılımıyla kongremiz gerçekleşecektir. Bu anlamda davette bulunamadığımız için tüm değerli Çekmeköy halkımızın anlayışına sığınıyoruz.İnşallah insanlık olarak bu zor günleri atlatarak tüm Ülküdaşlarımız ile kucaklaşacağımız toylarımızda bir araya gelmek üzere bütün Dava Arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.