Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP'de 23 yaşındaki Nurullah Çamarası aday adayı oldu

Seçimler yaklaştıkça belediye başkan aday adaylarının yanısıra meclis üyesi aday adayları da tüm siyasi partilerde olduğu Çekmeköy MHP ilçe başkanlığında da görücüye çıkmaya başladı. Ülkücü camianın yakından tanıdığı bir isim olan ve yıllardır Ülkü Ocaklarında bir çok görev alan Çekmeköy'de doğup büyüyen Nurullah Çamarası meclis üyeliği aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı. 

CENAP YAĞMUR "ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN"

Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur "Nurullah bizim elimizde büyüyen bir kardeşimizdir. Yıllardır ülkücü harekete hizmet etmiş biri olarak çocukluğunun geçmiş olduğu bir ilçeyi yönetmek için talip olası en doğal hakkıdır. Allah çıkmış olduğu bu kutlu yolda yar ve yardımcısı oldun.

NURULLAH ÇAMARASI GENÇLİK VAR İSE GELECEK VAR 

Gençlik var ise Gelecek var sloganının atıldığı aday adaylık müracaatına yüzlerce kişi ile katılan Nurullah Çamarası konuşmasına şöyşe devam etti " 31 Mart 2019 mahalli idareler seçiminde çocukluğumuzdan bu yana her kademesinde şerefle görev yaptığımız kutlu davamızın kutlu temsilcisi Çekmeköy Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığımı resmi olarak teşkilatımıza yaparak başvurumuzu gerçekleştirdik. Bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp desteklerini gösteren bütün büyüklerime,dostlarıma ve kardeşlerime ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum...Allah yar ve yardımcımız oldun. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olur" dedi. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
A.kadir karabulut 5 yıl önce

Allah yardımcın olsun hayırlı olsun