Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği hicabi çamlıca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP belediye başkan aday adayı ; Gökhan Balcı partililerle bir araya geldi

Seçime sayılı günler kala siyaset kazanı ısınmaya başladı. Çekmeköy’de ilk başkan aday adaylarını görücüye çıkaran Çekmeköy MHP aday adayları ile programlarda bir araya gelmeye başladı.

BALCI; KAZANDIĞIMIZDA ÇEKMEKÖY’Ü BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Katılımcılara hitaben konuşma yapan aday adayı Gökhan Balcı; Allah nasip ederse kazandığımızda Çekmeköy’ü hep birlikte yöneteceğiz. Çekmeköy güzel bir ilçe inşallah kazanan biz olacağız. Hiç ayrım yapmadan birlikte yöneteceğiz” dedi.

CENAP YAĞMUR ; KAZANAN MHP İLE ÇEKMEKÖY OLACAK

Çekmeköy MHP İLÇE BAŞKANI Cenap Yağmur konuşmasında Milliyetçi Hareket Parti olarak çalışmalarından bahsetti. 2019 yerel seçimlerinde çok çalışarak MHP sancağını inşallah dalgalandıracağız. MHP ile kazanan Çekmeköy halkı olacak ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem pelit 5 yıl önce

Geçen dönem MHP adayı dursun öztürk balcının nesi olur. Soy isim benzerliği değil herhal