Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi güvenlik Armutluda çilingir CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy MHP ; 31 Mart seçimlerine hazır

Çekmeköy MHP İlçe başkanı Cenap Yağmur yapmış olduğu selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik ruhunun önemine dikkat çekti. Cenap Yağmur sözlerine şöyle devam etti; Herkes bir şey söyleyebilir. Devletimizin ve milletimizin bekası için her zaman çalışacağız. Mevlam çıkmış olduğumuz yolda yar ve yardımcımız olsun. Karar Çekmeköy halkımızındır” dedi.

İSTANBUL’DA 3 İLÇEDE MHP ADAYI YARIŞACAK

İstanbul’da Maltepe, Beşiktaş ve Silivri’nin haricinde İstanbul’da belediye başkan adayı çıkarmayan MHP Cumhur İttifakı adayı olarak Ak Partinin belediye başkan adaylarını destekleyecek. Çekmeköy’de ise Ak Parti adayı Ahmet Poyraz’ı destekleyecek olan Çekmeköy MHP meclis üyeleri aday adayları ve partililerle bir araya gelerek 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili çalışmalara başladı.

CUMHUR İTTİFAKI RUHU 2019 SEÇİMLERİNDE DEVAM EDECEK

MHP İstanbul il başkanı Birol Gür’ünde konuşmacı olarak katıldığı toplantıda Cumhur İttifakı ruhunun devam edeceği vurgusu yapıldı. İl başkanı Birol Gür konuşmasına şöyle devam etti; Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olduk. Söz konusu vatan ve millet ise bizim için makamların hiçbir önemi yoktur. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı ruhu devam edecektir.

SÖZ KONUSU ÜLKE MESELESİ İSE MAKAMLARIN ÖNEMİ YOKTUR

Ülkemiz üzerinde bir sürü sinsi plan yapan vatan hainleri var iken bizler makam ve mevkii peşinde koşamayız. Milliyetçi Hareket Partisi geçmiştir olduğu gibi bu gün ve yarında her daim devletinin milletinin yanında olacaktır” ifadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.