Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız'ın yeni görev yeri ; Şehzadeler Kaymakamlığı

İçişleri Bakanlığından, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle 471 mülki idare amirinin yerinin değiştirildiği duyuruldu.İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 mülki idare amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Çekmeköy'ün sevilen Kaymakamı artık Manisa Şehzadeler Kaymakamlığı

Çekmeköy'e geldiği günden bu güne bir çok önemli çalışmalara imza atan Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız artık Manisa Şehzadeler Kaymakamlığı ilçesine ataması yapıldı. Çekmeköy'de Sivil Toplum Kuruluşları siyasi partiler vb. toplum genelinde her davete icabet eden ve sevilen kaymakam Cemal Hüsnü Kansız'a hizmetleri için teşekkür eder Çekmeköy Haber ailesi olarak başarılar dileriz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.