Öne Çıkanlar çekmeköy de hırsızlık Ümraniye Firma Rehberi Şehidi Çekmeköy CHPnin güçlü aday adayı Seyfettin Yıldırım adaylık müracaatını yaptı Çekmeköy de G5 selülit masajı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy İYİ Parti yönetimi ile bir araya geldi

Kahvaltı programına ilçe yönetim kurulu üyeleri aileleri ile katıldığı gözlerden kaçmadı. Çekmeköy İYİ Parti ilçe başkanı Dilaver Koç "Çekmeköy'de kısa sürede teşkilatlanmamızı oluşturduk. Artık sahalar bizi bekliyor" dedi.

ÖNEMLİ OLAN ÇEKMEKÖY HALKININ GÖNÜL MAKAMINDA YER ALMAK

Dilaver Koç sözlerine şöyle devam etti ; İYİ Parti olarak çalışmalarımıza hız verdik. İlçe teşkilatımızın yerini tuttuk ve tadilatımızı bitirdik. İlçemize gelen tüm değerli dostlarımızı Çekmeköy İYİ Parti ilçe başkanlığımızda ağırlamaktan şeref duyduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Bizim için makamlar mevkiler hep gelip geçicidir. Önemli olan Çekmeköy halkının gönül makamında yer almaktır. Bizde bu anlamda inşallah gece gündüz çalışacağız.

ÇEKMEKÖY'DE HAKSIZLIKLAR KARŞISINDA DİK DURACAĞIZ

Çekmeköy halkmıızın ne istediğini çok iyi biliyoruz. İnşallah mahalle teşkilatlarımız başta olmak üzere Çekmeköy İYİ Parti olarak sesimizi gür çıkartacağız ve haksızlıklar karşısında dik duracağız. Halkımızın yanında olacağız. Her şeye muhalefet eden değil doğruya doğru ve yanlışa yanlış diyeceğiz.

İNŞAAT İŞİ İLE UĞRAŞAN KARDEŞLERİMİZİN SORUNLARINI ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Çekmeköy'de ortalama 2 yıl imarlar kapandı birçok inşaat işi ile uğraşan kardeşimiz mağdur oldu. Sadece inşaatçılar olmadı. Vatandaşlarımızda oldu. Bu işlerin nasıl olduğunu ortada. Bu gün imar yönetmeliğinin dışına çıkarsanız o zaman sistem sizi engelliyor. Birilerine birileri jest yapacak diye bir sürü vatandaş mağdur oldu. Bir çok müteahhit iflasın eşiğine geldi. İnşallah İYİ Parti olarak bunlara dur diyeceğiz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.