Öne Çıkanlar kahve makinesi tiyatro fenerbahçe Aday Adayı Yalçınkaya Çekmeköyde Ak Partiye Taze Kan Şart.. hüseyin avni sipahi

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy İş Dünyası (ÇEKBİAD) 215 üyesi ile göz doldurdu

Çekmeköy’’de kısa süre önce kurularak aktif çalışmalarına hız veren Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) üyeleri ve Çekmeköy protokolü ile yapmış olduğu istişare toplantısı katılımcılar tarafından tam not aldı.

KAHVALTI PROĞRAMINA KATILIM YÜKSEK OLDU

Kahvaltı programına Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy’ün kurucu kaymakamı Mehmet Arslan, Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur, Çekmeköy CHP Meclis Grup başkanı Gülali Alagöz, Çekmeköy Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Rıdvan Bural, BİRKONFED genel başkanı Osman Ünsal, 15 Temmuz Gazileri, basın mensupları ve bölgedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı kahvaltı programı göz doldurdu.

YÜCEL YALÇINKAYA “ŞİMDİLİK 215 ÜYEMİZ İLE YOLA ÇIKTIK”

Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği başkanı Yücel Yalçınkaya “Arkadaşlarımız ile aylar önce yapmış olduğumuz genel istişare toplantılarımızın sonucunda derneğimizi kurma kararı aldık. Kısa süre önce kurmuş olduğumuz derneğimizin Çekmeköy Şahinbey Caddesinde merkezini tutarak çalışmalarımıza başladık. Bizim için önemli olan samimiyet duygularını ortaya koyarak vatanı, milleti ve devleti için her daim mücadele eden ülke sevdalısı olması yeterlidir.. Bizim için önemli olan bu vatan için vergi ödemesi, ülke ekonomisine katkı sunması ve bölgemizde istihdam yaratması yeterlidir. Böyle kıymetli şimdilik 215 üyemizin bir araya gelerek kurmuş olduğumuz derneğimiz bölgemizde kısa sürede heyecan yarattı” dedi.

VATANINI, DEVLETİNİ, MİLLETİNİ SEVEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Yücel Yalçınkaya sözlerine şöyle devam etti; Bizim değerli arkadaşlarımızın bir araya gelerek kurmuş olduğumuz derneğimizde 300 kişiye iş kapısı açanda var. 3 kişilik bir aileye ekmek kapısı aralayan kardeşlerimizde var. Ortalama bölgemizde üyelerimizin bir araya gelerek oluşmuş olduğu bu ÇEKBİAD ailemiz 10 bin kişiye iş vererek ülke ekonomisine büyük katkı sunuyor. Bizim için önemli olan değerlerimiz Vatan, Millet, Devlet ve Bayrak sevdamızdır. Bu anlamda her kim olursa olsun kapımız sonuna kadar açıktır” ifadelerinde bulundu…

ÇEKMEKÖY PROTOKOLÜNDEN BÜYÜK DESTEK

Programda konuşma yapan MHP ilçe başkanı Cenap Yağmur, CHP Meclis grup başkanı Gülali Alagöz, BİRKONFED başkanı Osman Ünsal, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın konuşmalarındaki ortak değer mesaj ise yeni kurulan Çekmeköy Anadolu Birleştirici İş Dünyası Derneği (ÇEKBİAD) tam destek oldu. Kahvaltı programı çekilen hatıra fotoğrafları ve karşılıklı sohbetler sonrasında sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.