Öne Çıkanlar anneler günü Merhamet Ve Adalet Yarışması Gazi Çekmeköy Ak Partide; Kılıçlar Çekiliyor mu? 2019 yerel seçimlerinde aday adayları kimler ? Çekmeköy Tapu Müdür gitti meydan ayakçılara kaldı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy Hamamının fiyatları hem terletiyor hem YAKIYOR

Hamama giren terler sözü Çekmeköy’de biraz farklı algılandı olsa gerek Çekmeköy halkı fiyatlara tepki gösteriyorlar.  Çekmeköy Mimarsinan Mahallesi (Doğa Parkı Çıkışında) yeni açılan Türk Hamına giden önce terliyor sonrada fiyatları duyunca canı yanıyor.  

10 KİŞİ HAMAM GİTSE 1.000TL ÖDÜYOR

Çekmeköy Haber Gazetemize gelen şikayetler bitmek bilmiyor. Bir çok vatandaş; 100 TL hamam fiyatımı olur. Ben 5 kişilik bir aile olarak hamama gitsem 500 TL para ödeyeceğim. 10 kişilik bir arkadaş grubu ile girmiş olsak 1.000TL para ödeyeceğiz. Diğer ilçelerde fiyatlar karşılaşıldığında büyük bir fiyat farkı var diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

ZENGİNLER HAMAMI OLMUŞ, GARİBAN YİNE MAĞDUR

Yine bir çok vatandaşın dile getirdiği yorumlar arasında öne çıkanlar şöyle ; Yıllardır Çekmeköy’de bir hamam olsun diye bekleyenler olarak öncelikle vesile olanlardan Allah razı olsun. Hamama giren terler bunu biliriz ama hamama giren yanmaması lazım. Bu hamam zenginler hamamı olmuş. Çekmeköy’de müteahhitlerin ve üsrt düzey yöneticilerin hamamı olacaksa hayırlı olsun. Ama bu hamam Çekmeköy halkına hizmet edecek ise her gelir düzeyini göz önünde bulundurarak bir fiyat politikası olması gerek.

HAMAM YETKİLİSİ ; BİZİM PAKET FİYATIMIZDIR 100 TL

Çekmeköy Haber olarak aradığımız yetkili ise ; Bizim bu fiyatlar paket fiyatımızdır. Kese, Köpük, Hamam ve içecekler dahil fiyatımızdır ifadelerinde bulundu. Bu açıklamaya göre yien fiyatları değerlendirdiğiniz kese ve köpük yaptırmamalarda hamama girenler bu fiyatları ödemek zorunda kalıyor. Hani kısacası hamama girmek için erkelerin cebinde 90 TL kadınların ise cebinde 100 TL olmak zorunda..

DOĞA PARK ÖNEĞİ GİBİ BELEDİYE TESİSLERİNDE DENETİM NEDEN OLMUYOR ?

Şimdi en önemli konuyu ele almak gerekiyor. Çekmeköy Doğa Parkta 2.5 TL çay ödeyen vatandaşlar Çekmeköy belediyesine tepki göstermişti. Ama yine bir düzelme yok fiyatlar aynı. Vatandaşın çığlığına ses veren yok. Millet soruyor haklı olarak. Yer Çekmeköy belediyesinin. Çekmeköy Park bahçeler bahçe işlerini yapar. Çekmeköy belediyesi temizlik işleri temizliğini yapar. Kira varmı yok mu o belli değil. Ama 2.5 TL ye vatandaş çay içer. Böyle belediye tesislerinde çay 1TL olsa ne olur. Sermayesi belli 1 kazan suya 1 kg çay katılıyor.  Maşallah gelir tavan yapmış. Gider ise yok…

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ LOGOSU ALTINDA YÜKSEK FİYATLI HAMAM 

Hamam konusuna gelince kısa ve özü aslında şu olması gerekiyor. Giriş ücreti 30-40 TL diğer hamamlar olduğu gibi. Kese ve köpük yaptıran, Masaj yaptıracak olan özel hizmet bedelini ilave olarak ödemesi gerek. Yani zengin bir çocuk okulda ballandıra ballandıra hamama gittik babamla vb. arkadaşlarına anlatmış olduğunu var sayarsak. Eve gelen çocuk babasına ısrarla hamama gidelim kardeşlerimde diye ısrar etse. 5 çocuklu bir aile 500 TL ödeme yapmak zorunda kalıyor. Çocuk bu ne yoktan anlar. Neden param yoktan anlar.. Bir fiyat belirlenirken o bölgede yaşayan ailelerin genel gelir durumlarına göre ayarlanması lazım. Ya bu hamamın adını Mimarsinan Mahallesinde Villada oturanlar hamamı yapın. Yada ara sokakta mütevazi aile apartmanında asgari ücretle çalışan Ahmet beyin gelir durumunu ve ödeyeceği parayı dikkate alın...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sertan OCAK 5 yıl önce

Bırakın kardeşim eleştiriyi. Paranız yoksa girmeyin. Zaten herkes girmesin diye yapılan bir fiyat tarifesi olduğu açık ve net. Giden gider gidemeyen evde kese köpük yapar olur biter.