Öne Çıkanlar Çekmeköy Birey Kurs yaz kampı çekmeköy firma rehberi çekmeköyde microblading 3. Kadın Eli Kadın Emeği Festivali Sancaktepede açıldı elektrik

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Trabzonlular ; Festivalde bir araya geldi

Festivale katılım oldukça yoğun oldu. Yöresel lezzetlerin katılımcılarla buluştuğu Trabzonlular Festivalinde horon ise vaz geçilmez oldu. Çekmeköy'de Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti temsilcilerinin katıldığı Festivalde katılımcılara hitaben konuşma yapan Çekmeköy Trabzonlular derneği başkanı Mimar Hasan Keleş "Bize her yer Trabzon ve Çekmeköy" dedi.

BUGÜN BİZE HER YER TRABZON

Hasan Keleş sözlerine şöyle devam etti ; Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımla birlikte gece gündüz durmadan böyle güzel bir Festivali yapmak için mücadele ettik. Emek veren herkesten Allah razı olsun. Trabzonlu hemşehrierimiz ile yaşadığımız bölge halkmızı bir araya getirdik. Emek veren destek olan uzaktan yakından katılım sağalayn herkese tekrar çok teşekkür ederim" ifadelerinde bulundu.. 

(Resimler Kenan Baylan)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.