Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de markette otomobil paniği!

Kaza, önceki gün saat 20.00 sıralarında, Çekmeköy Güngören Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; caddede ilerleyen otomobil, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırımı aşıp, markete girdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza sonucu camları kırılan ve reyonları devrilen markette hasar oluştu.

Çekmeköyde markette otomobil paniği O anlar kamerada


Market çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İnceleme yapan polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Çekmeköyde markette otomobil paniği O anlar kamerada


Kaza anı marketin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otomobilin market camından içeri girdiği, markette bulunan müşteri ve çalışanların panik olduğu görülüyor.

Çekmeköyde markette otomobil paniği O anlar kamerada

DHA

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyTrafikMarket
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.