Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de kuşlar ve sokak hayvanları unutulmadı

 Korona virüsle mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının ilan edilmesiyle birlikte Çekmeköy'ün caddeleri ve sokakları boş kaldı. Vatandaşların sokağa çıkamadıkları için besleyemedikleri sokak hayvanlarını ve kuşları belediye ekipleri besledi. Sokağa çıkma yasağıyla boş kalan Çekmeköy'ün caddeleri havadan görüntülendi.

Korona virüsle mücadele kapsamında 30 büyük il ve Zonguldak'ta haftasonu boyunca sürecek sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Cumartesi günü saat 00.00 itibariyle hayata geçen yasakla beraber Çekmeköy'de caddeler, sokaklar ve meydanlar boş kaldı. Vatandaşların olmadığı caddeler, sokak hayvanları ve kuşlara kaldı. Yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarını yardımına ise belediye ekipleri koştu. Çekmeköy Belediyesine bağlı ekipler sokaktaki kedilere köpeklere ve kuşlara yem vererek beslenmelerini sağladı.

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle Çekmeköy'de kuşlara ve sokak hayvanlarına kalan caddeler havadan görüntülendi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.