Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Kurabiye Adam Kros Duatlon Yarışları Renkli Anlar Oluşturdu

Çekmeköy'de düzenlenen Kurabiye Adam Kros Duatlon Yarışı koşu ve bisikletseverleri bir araya getirdi. Yüzlerce sporcu dereceye girmek için ter dökerken, yarış renkli anlara sahne oldu. Çekmeköy Belediyesi tarafından Kurabiye Adam Kros Duatlon yarışları düzenledi. Çekmeköy ReşadiyeMesire Alanı'nda düzenlenen yarışlarda, yüzlerce sporsever ter döktü. Koşu ve bisikletseverlerin bir araya geldiği yarışta, adaylar kıyasıya yarıştı. Soğuk havaya aldırmayan adaylar dereceye girebilmek için yoğun çaba harcarken, yarışta renkli görüntüler oluştu.Böyle yarışların kendisini heyecanlandırdığını belirten Muzaffer Efendioğlu," İlk defa böyle bir yarışa katılıyoruz. 20 kişilik bir grupla buradayız. Daha çok bisiklet yarışlarına katılıyorduk. Bu feda hem koşu hem bisiklet yapacağız. Hava güzeli ortam güzel, hazırlandık yarışlara. Heyecan olması iyidir" dedi."Belediyelerin bu tarz spor aktivitelerine ağırlık vermemesi önemli"Bu tarz spor yarışlarının sürekli yapılması gerektiğini ifade eden Ceren Çiçek ise, "Ormanda olmasıyla biraz engebe var. Kısa bir parkur ama, koşacağız bir şekilde Yarışmaya geldik, eğlenceli geçsin önemli olan bu. Herhangi bir iddiam yok, koşup eğleneceğim. Eğlenmeye geldim ama elimden gelen her şeyi yaparım. Umarım güzel bir sonuç elde ederiz. Belediyelerin bu tarz spor aktivitelerine ağırlık vermemesi önemli. Farkındalık oluşturmak adına iyi bir şey. Dolayısıyla umarım devamını görürüz" diye konuştu.

Haberler.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.