Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede hicabi çamlıca Haluk Ulusoy: Kocaeli Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Kalpler 3. Mesudiyeliler Şöleni için attı

Ünlü Sanatçı Resul Dindar'ın sahne aldığı ve 3. düzenlenen Ordu Mesudiyeliler buluşması Çekmeköy Spor Kompleksinde coşkulu bir şekilde geçti. 

Ordu MHP Milletvekili Cemal Enginyurt, Ordu Ak Parti Milletvekili Şenel Yediyıldız, İstanbul Ak Parti Milletvekili İsmet Uçma, Mesudiye belediye başkanı İsa Gül ve Çekmeköy belediye başkanı Ahmet Poyraz'ın selamlama konuşmaları yaptığı ve Kalpler Mesudiye için atıyor sloganı ile düzenlenen 3. Ordu Mesudiyeliler buluşması gecesinde protokolün ortak mesajı ise "Birlik ve beraberlik" oldu. 

Adnan Yılmaz" Ordu burada Mesudiye burada"

Mesudiye Dernekler Federasyonu (MESDEF) başkanı Adnan Yılmaz konuşmasına şöyle devam etti ; Değerli protokol ve çok kıymetli İstanbul'un taşı toprağı altın diyerek gurbet diyarı İstanbul'a yolculuk ederek gelen ama doğduğu yerleri hiç bir zaman unutmayan fedekar Mesudiyeli hemşerhlerim hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Ordu burada. Mesudiye burada. Kalp Mesudiye için atıyor diyerek buluşmuş olduğumuz bu coşkulu geceye uzaktan yakından gelen değerli hemşehrilerim iyiki varsınız. Allah birliğimizi daim etsin. En kötü günümüz böyle oldun. 

Başarı arkadaşlarımın, başarısızlık ise benim olsun

Kısa bir süre önce 3. düzelediğimiz Mesudiyeliler buluşması için gece gündüz emek veren çok kıymetli ekip arkdaşlarımı kutluyorum. Gençlik kollarımızı yönetim kurulu üyelerimize ne kadar teşekkür etsem azdır. Her şeyden fedekarlık yaparak mücadele sonunda bu gün burada bu coşkuyu hep birlikte yaşıyoruz. Ben her zaman söylüyorum. Başarı ekip işidir.Başarı arkadaşlarımın başarısızlık ise benim olsun.Bu gecenin düzenlenmesinde bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen çok değerli yöneticilerimize, işadamlarımıza çok teşekkür eder hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.