Öne Çıkanlar İlçe yöneticileri ve esnaf ziyaret edildi güvenlik Armutluda çilingir CHP Ümraniye İlçe Başkanlığından Basın Buluşması.. Çatalca

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de jandarma koronavirüs denetimlerini hızlandırdı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı asayiş timleri Çekmeköy Ömerli mahallesinde bulunan lokanta, kahvehane, pastane, berber,fırın gibi işletmelerde denetim ve kontrollerde bulundu.

KONTROLLER ARTTI

Denetimlerde özellikle koranavirüs salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirlere ilişkin yayınlanan İçişleri Bakanlığı genelgelerinde belirtilen hususlara vatandaşlarımız ve işletmeler tarafından uyulup uyulmadığı, sosyal mesafe ve maske kullanımı zorunluluğuna riayet edilip edilmediğinin kontrolü yapıldı.

UYGULAMALAR DEVAM EDECEK


Çekmeköy Ömerli'deki işletmelerde yapılan denetimlerde vatandaşların belirtilen kurallara uyduğu görüldü. İl Jandarma Komutanlığı'nca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için bu tür uygulamaların aralıksız olarak sürdürüleceği öğrenildi.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.