Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana Otomobil

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de İTHAL VE NABER KANKA MECLİS ÜYELERİ olacak mı?

Çekmeköy’de ilçe olduktan sonra kıran kırana geçecek seçim için kollar sıvandı. Çekmeköy CHP Seyfettin Yıldırım ile, Çekmeköy Ak Parti Ahmet Poyraz ile, Saadet Partisi Abdulhalim Meşe ile yoluna devam edecek. Çekmeköy’de ilçe binası bile olmayan Hüseyin Avni Sipahi ise Çekmeköy Demokrat Partiden adaylığını açıklayarak bu yarışta bende varım diyerek büyük çıkış yaptı.

ÇEKMEKÖY HALKI ; LİSTESİ GÜÇLÜ OLAN GÖTÜRÜR DİYOR 

Çok güçlü isimlerin gündeme geldiği Çekmeköy’de şimdi ise meclis üyelikleri ile ilgili listeler hazırlanmaya başlandı. Meclis üyeliği listesi güçlü olan bu işi götürür diyen Çekmeköy halkı ise listelerin açıklanacağı 19 Şubat Salı gününü bekliyor.

“NABER KANKA” MECLİS ÜYELERİ OLACAK MI?

Çekmeköy’de iktidar ve muhalefet partilerinin bir birlerine “NABER KANKA” diye aralarından su sızmadığı günleri geride bıraktık. Şimdi işler nasıl olacak ve listeler neye göre belirlenecek hep birlikte göreceğiz. Çekmeköy’de söz yerinde ise 5 yıl yan gelip yatanlarla yada dosya takibi yapan meclis üyeleri ile kimler yoluna devam edecek Çekmeköy halkı sabırsızlıkla bekliyor.

ÇEKMEKÖY‘E İTHAL MECLİS ÜYELERİ GELECEK Mİ?

Yine en çok merak edilenler arasında ise daha öncede yapılan hatalar yeniden yapılacak mı? Çekmeköy’de oturmayan, Çekmeköy halkını tanımayan İTHAL MECLİS ÜYELERİ listede olacak mı?. Kartal’da oturup Adalara karşı köpüklü sıcak kahvesini izlemenin mutluluğunu sosyal medyadan paylaşan meclis üyeleri Kent Konseyi başkanı olacak mı? Çekmeköy’ün dere yataklarında nerede boş arsa varda ben buraya bina yaparım diyen meclis üyesi adayları olacak mı? Bu soruların hepsinin cevabı 19 Şubat Salı günü açıklanıyor..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.