Öne Çıkanlar Seçimlerde FETÖCÜ aday adayları nerelerde yer bulmaya çalışacaklar 2024 Performans Programı ve Bütçesi Oyçokluğu İle Geçti.. 216 Yapı büyük bir projeye imza attı Yeşil belde sitesi çekmeköy Cumhur ittifakı

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de dayak yiyen şahıs sinirini yol kenarında bulunan araçtan çıkarttı

Çekmeköy'de sokak kavgasına karışan kimliği belirsiz bir kişi çevredekilerden dayak yemesinin hıncını yol kenarında bulunan araçtan çıkardı. Bir anda koşarak park halindeki aracın arka camına tekme atan şahıs aracın arka camını patlatarak olay yerinden kaçtı. Şahsın bu anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Olay, önceki gün akşam saatlerinde Çekmeköy Ulubatlı Hasan Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, sokak kavgasına karışan bir kişi kalabalık grup tarafından darp edildikten sonra arkadaşları tarafından uzaklaştırıldı.

İHA

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyAraçDarpKavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.