Öne Çıkanlar karadeniz dekorasyon Haluk Ulusoy: Kocaeli hicabi çamlıca Çekmeköy Oto Ekspertiz Nerede Değer Otizm Derneği

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de Alpkaya Camisi ibadete açıldı

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde bulunan ve 2018 Haziran ayında depreme dayanıklı olmaması sebebiyle yıkılarak yeniden yapım çalışmalarına başlanan Alpkaya Cami tam kapasiteyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Cami açılışına Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Müftüsü Ahmet Aktürkoğlu ve vatandaşlar katıldı. Çekmeköy Belediyesi ve hayırsever iş adamlarının destekleriyle yapılan cami mahalle halkının ihtiyaçlarına cevap verecek büyüklükte tasarlandı.

Cami açılışında cemaate seslenen Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ İlçemize bir çok ibadethane kazandırdık.  Bugünde onlara bir yenisini ekliyoruz. Mehmet Akif Mahallemizin ihtiyaçlarına cevap verecek bir cami oldu. Caminin yapımına maddi manevi destek veren hayırseverlerimize ve cemaatimize teşekkür ediyorum. İlçemize Hayırlı uğurlu olsun,” dedi.

Çekmeköy Belediyesi

Anahtar Kelimeler:
çekmeköyCami
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.