Öne Çıkanlar Adalar koku araç badana ekmek

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de 3 Bin Minik Sporcuya Sertifika

Çekmeköy Belediyesi ilçede spor bilincini aşılamak ve genç nesilin başta uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklara bulaşmaması adına toplamda 25 branşta başlattığı yaz spor okulları eğitim dönemini sertifika töreniyle taçlandırdı.

Atletizmden futbola, yüksek atlamadan yüzmeye, tekvandodan voleybola ve onlarca branşta profesyonel hocalardan eğitim alan 5 ila 14 yaş arası genç sporcular yaz spor okulları sertifikalarını Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın elinden aldı.

Poyraz, "Yaz aylarında herkes tatil planları yaparken, bizler mesaimizi artırıyoruz. Yaz spor okullarımızda eğitim alan tüm öğrencilerimiz umarım eğlenmiş ve etkinliklerden istifade etmiştir. İnşallah bu geleneği büyüterek devam ettireceğiz" dedi.

Bu arada yaz spor okullarında başarılı olan genç sporcular kış döneminde de çalışmalarını sürdürmeleri adına Çekmeköy Belediyesi özel bir kamp dönemini de başlatacağını açıkladı. Çekmeköy Belediyesi başarılı olan ve Milli Takım seviyesinde sporcular yetiştirmek adına spora olan desteklerinin aralıksız sürdürüleceğini belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.