Öne Çıkanlar çekmeköy Sancaktepe kahve makinesi Ümraniye tiyatro

Bu haber kez okundu.

Çekmeköy'de 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çekmeköy’de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Taşdelen’de bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreniyle başlayan kutlamalar, Tev Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi’nde düzenlenen programla devam etti. Folklor gösterileri, spor etkinlikleri, günün anlam ve önemini belirten şiirler ve müzik gruplarının yer aldığı kutlama programına Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şakir Gülder, Çekmeköy Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Kılıç  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Başta geleceğimizin teminatı gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı’nı kutluyorum. Bu vesilesi ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurladığımız gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. ”dedi.

Çekmeköy Belediyesi

Anahtar Kelimeler:
çekmeköy19 MayısCoşku
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.